پیش از این که عطر روغنی جدید خود را بر روی پوست استفاده کنید شاید بهتر باشد دوباره فکر کنید. بیشتر عطرهای ارزان قیمت از مواد سمی و مصنوعی درست می شوند که می توانند به سلامت انسان آسیب وارد کنند. در شرایطی که انسان ها هزاران سال است که از روغن های اساسی گیاهان دارویی، گل ها و مواد طبیعی دیگر برای خوشبو کردن خود استفاده می کنند، برخی تولیدکنندگان عطر، از مواد مصنوعی ارزان قیمت و سمی که می توانند زمینه ساز بروز مشکلاتی برای سلامتی شوند استفاده میکنند.
عطرها ی که به محصولاتی مانند: پاک کننده ها، نرم کننده های لباس، خوشبوکننده های هوا و شمع های معطر اضافه می شوند نیز می توانند برای سلامت انسان مضر باشند.
اکثر مواد شیمیایی موجود در عطر های روغنی، بصورت مصنوعی ساخته شده و بعضی از آنها سمی میباشد.
بنزآلدهید، بنزیل استات، اتانول، اتیل استات و لینالول که در بیشتر عطرها یافت می شوند با تحریک و اختلالات دستگاه تنفسی پیوند خورده اند.
مواد شیمیایی مانند بنزیل الکل و متیلن کلراید از جمله مواد شناخته شده ای هستند که می توانند به بروز سردرد منجر شوند.
مطالعات نشان داده اند که متیلن کلراید می تواند موجب تحریک پذیری سیستم اعصاب شود.
بنزیل الکل و اتانول می توانند موجب گرفتگی های ماهیچه ای و عدم هماهنگی شوند.
کنار گذاشتن محصولات معطر ارزان قیمت و اسانس های روغنی می تواند به بهبود حس بویایی شما منجر شود. برخی مواد شیمیایی در عطرها می توانند به بروز اختلال در حس بویایی منجر شوند.
بسیاری از مواد شیمیایی موجود در عطرها با درد پیوند خورده اند. بنزیل آلدهید با شکم درد پیوند خورده، در شرایطی که بنزیل الکل و متیلن کلراید با سردرد مرتبط هستند.
اتیل استات با آسیب کلیوی و کبدی پیوند خورده است.
اتانول و لینالول می توانند در سیستم عصبی مرکزی اختلال ایجاد کنند که ممکن است با احساس افسردگی یا اضطراب در ارتباط باشد.
استون و بنزیل الکل با بروز اختلال در سیستم عصبی مرکزی پیوند خورده اند. برخی مواد شیمیایی موجود در عطرها با اختلال نقص توجه، بیماری آلزایمر، زوال عقل، بیماری اماس و بیماری پارکینسون مرتبط هستند.
بسیاری از عطرها حاوی مواد سرطانزا هستند که از آن جمله می توان به بنزیل استات، لیمونن، و متیلن کلراید اشاره کرد. بنزیل استات با یکی از مرگبارترین انواع سرطان یعنی سرطان پانکراس پیوند خورده است.
منبع: سایت عصر ایران / بخش سلامت
7 Comments
مطالب بسیار کلی بود و در کنار مباحث صحیح چند مورد هم دارای اشکال و کاملا ناصحیح وبدور از علم بوده. که در صورت نیاز میتوان انرا تصیح نمود
سلام بر جناب حسینی
ممنون از ارسال دیدگاهتان
حتما مطالب رو مجددا بررسی و نواقص رو برطرف می کنیم.
کاملا درست
?????
چه جالب. اولین بار این مطلب رو دیدم و شنیدم.
هر چقدر که از هر چیزی بدونیم بازم کم حاجی جون
از اینکه توانسته ایم رضایت شما را بدست آوریم، بسیار خوشحالیم.
به هر میزان که بر علم انسان افزوده شود، مسئولیت بیشتری در قبال جامعه و اطرافیان خود داریم.
سعی کنیم دانسته های خود را با دیگران به اشتراگ بگذاریم.
جالب بود.